Bode: La Argeş, noi ne batem cu PSD. Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, acoperite din când în când de afaceri dubioase

Bode: La Argeş, noi ne batem cu PSD. Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, acoperite din când în când de afaceri dubioase

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri că la Argeş, liberalii se bat cu PSD, pentru că obiceiurile proaste nu dispar peste noapte. ”Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, multă delăsare şi aroganţă care sunt acoperite din când în când de afaceri dubioase şi negocieri pe sub masă”, a mai spus liderul liberal. El a mai spus că toate marile proiecte din judeţ au bătut pasul pe loc pentru că liderii locali au servit mai degrabă interese de gaşcă.

”Ne este foarte clar că aici, la Argeş, noi ne batem cu PSD, pentru că obiceiurile proaste nu dispar peste noapte. Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, multă delăsare şi aroganţă care sunt acoperite din când în când de afaceri dubioase şi negocieri pe sub masă. Atât s-a putut la ei. Actuala admnistraţie a lăsat judeţul fără perspective, fără şansa să se dezvolte”, a spus secretarul general al PNL, la lansarea candidaţilor PNL din Argeş.

Potrivit lui Bode, ”în Argeş toate marile proiecte au bătut pasul pe loc pentru că liderii locali au servit mai degrabă interese de gaşcă în detrimentul intereselor comunităţii”.

”În timp ce administraţiile liberale performează şi atrag fonduri europene pentru dezvoltare, fiind campioane, cele social-democrate din Argeş le ratează şi pun în pericol proiecte din PNRR cum e cazul investiţiei în laboratorul de radiologie de la Spitalul de urgenţă din Piteşti”, a mai arătat Lucian Bode.

Afla mai multe desprebodeargesaniversarepnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt