Anunţul făcut de Florin Roman. Care este linia roşie peste care nu trec liberalii

Anunţul făcut de Florin Roman. Care este linia roşie peste care nu trec liberalii

PNL a introdus cota unică şi nu va fi de acord cu creşterea taxelor sau cu impozitul progresiv, a declarat liberalul Florin Roman.

”Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii. Este o linie roşie peste care nu trecem.

Am depus împreună cu colegii liberali din comisia de buget finanţe a PNL un proiect de lege prin care oferim predictibilitate pentru păstrarea cotei unice pe o perioadă îndelungată. Aplicăm principiul liberal “mai puţin de la mai mulţi”, în lupta cu evaziunea fiscală, cu economia gri şi cu pomenile sociale, atât de dragi stângii politice.

PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate. Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale.

Acolo unde sunt liberalii este dezvoltare, unde sunt socialiştii e doar sărăcie”, a declara Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despreflorin romanpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt