Andrei Baciu ridică problema siguranţei cetăţenilor în staţiile de autobuz

Andrei Baciu ridică problema siguranţei cetăţenilor în staţiile de autobuz

Andrei Baciu şi Sebastian Burduja atrag atenţia asupra pericolelor din staţiile de autobuz ale Capitalei.

”Nu putem vorbi despre o Capitală europeană cât timp oamenii aşteaptă autobuzul în stradă, pe carosabil şi pe câmp, la 2 metri de linia de tren.

Nu m-aş simţi niciodată confortabil ştiind că familia mea trebuie să traverseze o şină de tren încât să ajungă acasă. Din păcate, este un scenariu zilnic, prin care trec mulţi locuitori ai cartierului 23 August.

Un oraş european este construit şi în jurul unui transport în comun civilizat şi uşor de folosit. Asta vrem şi noi în cartierul 23 August.
Sănătate şi siguranţă. Pentru noi şi familiile noastre. Astea ne dorim cu toţii. Asta, şi încă ceva: dreptul să trăim în aceleaşi condiţii, fie că locuim în centrul Capitalei fie că stăm la periferie. Să avem şanse egale.

Asta mi-au spus astăzi şi cei care stau în cartierul 23 august din sectorul 3. Că s-au săturat să fie trataţi ca cetăţeni de categoria a 2-a. Este unul dintre motivele pentru care m-am întors din Franţa. Să contribui la construirea unei Românii în care să simţim cu toţii că avem aceleaşi şanse.

Felicitari echipei S3 pentru că a gasit soluţiile potrivite. Mulţumesc şi celor peste 600 de locuitori ai sectorului 3 care au fost astăzi alături de mine. Mulţumim lui Sebastian Burduja că susţine demersurile noastre.

Împreună schimbăm Bucureştiul!  Împreună schimbăm cartierul 23 August, un loc în care oamenii merită siguranţă şi transport civilizat!”, a declarat Andrei Baciu.

Afla mai multe despreandrei baciustatiiautobus
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt