Andrei Baciu, preşedinte PNL Sector 3, a chemat zeci de voluntari în sprijinul sinistraţilor în urma inundaţiilor

Andrei Baciu, preşedinte PNL Sector 3, a chemat zeci de voluntari în sprijinul sinistraţilor în urma inundaţiilor

Preşedintele PNL Sector 3, Andrei Baciu, a mobilizat voluntari din filiala pe care o conduce, să ajute fizic dar şi cu donaţii oamenii afectaţi de inundaţiile recente şi îndeamnă românii să se implice în sprijinirea sinistraţilor.
“După ce am stat alături de aceşti oameni, împreună cu preşedintele Nicolae Ciucă,  Nicoleta Pauliuc şi George Scarlat, mi-e clar că orice ajutor, cât de mic, contează pentru cei care se simt abandonaţi de soartă în aceste zile. Am chemat câteva zeci de voluntari de la PNL Sector 3, împreună cu care astăzi îi vom ajuta pe cei din zonele lovite de viituri să scoată un pic capul la lumină. Bucureştiul ajută Galaţiul. România trebuie să ajute Galaţiul pentru că nimeni nu trebuie să fie singur în astfel de momente când tot ce ai agonisit într-o viaţă se scurge ca apa prin nisip“, a subliniat liberalul.
La rândul său, Siegfried Mureşan, europarlamentar PNL, a cerut flexibilitate în privinţa bugetului UE, astfel încât românii să poată beneficia de fonduri europene care să îi ajute să depăşească dezastrele produse de inundaţii: “Uniunea Europeană, prin Fondul de solidaritate şi prin Mecanismul de protecţie civilă, va veni în sprijinul oamenilor din ţara noastră“.
Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale (ANRSPS), în coordonarea Secretarului General al Guvernului, Mircea Abrudean (PNL) a furnizat sinistraţilor unităţi mobile, containere de locuit, cazarmament, alimente, apă.
 
 

 

Afla mai multe desprebaciusinistratiinundatii
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt