Andrei Baciu, mesaj pe tema prafului saharian care a lovit Capitala. Ce i-a transmis colegul său de partid, ministrul Mircea Fechet

Andrei Baciu, mesaj pe tema prafului saharian care a lovit Capitala. Ce i-a transmis colegul său de partid, ministrul Mircea Fechet

Andrei Baciu, preşedintele PNL Sector 3, atrage atenţia după valul de praf saharian care a acoperit Bucureştiul în ultimele 24 de ore că e nevoie de o mai mare grijă pentru mediu pentru a ne proteja sănătatea.

"Sunt oameni care mi-au spus astăzi că primul gând de dimineaţă a fost că Bucureştiul este într-atât de poluat încât le-a fost „îngropată” maşina în praf.

Nu s-au gândit nicio clipă la praful saharian sau alt fenomen meteo. Şi nu puţini nu şi-au mai recunoscut maşinile, aşa de gros era praful.

Concluzia e chiar tristă. Trăim într-un oraş sufocat şi poluat, aşa că avem datoria să ne luptăm pentru parcurile noastre, pentru spaţiile verzi, pentru orice ne ajută să ne protejăm sănătatea. Mai ales că vedem că praful saharian ajunge tot mai des în Europa, pe fondul încălzirii globale.

Ţie care ţi-a fost primul gând când ţi-ai văzut maşina azi dimineaţă?", a scris Burduja.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a reacţionat imediat printr-un comentariu susţinând că actuala administraţie locală „a dat greş”.

"Astfel de gânduri nu sunt decât dovada că actuala administraţie locală a Capitalei a dat greş în a-i proteja pe cetăţeni de efectele nocive ale poluării. Bucureştiul are nevoie de schimbare!".

Afla mai multe despreandrei baciupraf saharian
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt