Campingul din aeroport

Campingul din aeroport

Criza sanitară a dus la apariţia unui tip de turism cel puţin bizar. Pentru că zborurile au devenit o raritate în contextul carantinelor repetate, pe principalul aeroport din Singapore a apărut o pădure de corturi. Campingul din aeroport este chiar o detinaţie de lux, unde amatorii de vacanţe excentrice trebuie să scoată din buzunar 270 de dolari pentru o singură noapte de cazare.

Mai mulţi locuitori din Singapore şi-au făcut bagajele de vacanţă şi s-au îndreptat către aeroport. Nu pleacă însă nicăieri. Ţinta vacanţei lor este chiar aeroportul. Într-un centru comercial din interiorul acestuia au apărut zeci de corturi.

Corturile nu sunt unele obişnuite. Decorate de designeri şi amenajate fastuos, ele sunt alternative de lux şi pentru cei care au pierdut avionul sau pentru cei cărora zborul le-a fost anulat.

Costul unei zile de cazare în corturile din aeroport nu este însă unul deloc mic. Amatorii de vacanţe inedite trebuie să scoată din buzunar 270 de dolari pentru a putea înnopta aici. Chiar şi aşa, oganizatorii proiectului anunţă că toate corturile au fost deja închiriate până la sfârşitul acestui an.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt