Un spectator a decedat după de a suferit fracturi la etapa de viteză în coastă de la Câmpulung Muscel

Un spectator a decedat după de a suferit fracturi la etapa de viteză în coastă de la Câmpulung Muscel
foto: ISU

Un accident în care a fost implicat şi un spectator a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în a treia manşă de antrenamente a ultimei etape din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Câmpulung, pe traseul Lereşti-Voina. Potrivit FRAS, spectatorul se afla într-o zonă interzisă publicului, informează fras.ro. Poliţia judeţeană Argeş anunţă că bărbatul accidentat în timpul cursei automobilistice are 35 de ani şi este din Lereşti. Primele verificări făcute de către poliţişti arată că pilotul autovehiculului „ar fi ratat un viraj, pătrunzând pe un drum forestier adiacent traseului de concurs”. Reprezentanţii SU Argeş au anunţat că elicopterul SMURD nu a mai făcut transferul bărbatului către spitalul din Capitală, deoarece pacientul a decedat.

UPDATE - ISU Argeş anunţă că elicopterul SMURD nu a mai făcut transferul bărbatului către spitalul din Capitală, întrucât pacientul a decedat.

UPDATE – Poliţia judeţeană Argeş anunţă că bărbatul accidentat în timpul cursei automobilistice are 35 de ani şi este din Lereşti. Primele verificări făcute de către poliţişti arată că pilotul autovehiculului „ar fi ratat un viraj, pătrunzând pe un drum forestier adiacent traseului de concurs”.

„Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit un dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

UPDATE -  Spectatorul implicat în incidentul de la ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Câmpulung, a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Câmpulung şi va fi transferat la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD.

 

 


 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu nr. 83, a frânat târziu şi maşina a intrat într-o zonă interzisă publicului. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicaţiile de securitate şi a rămas totuşi în zonă.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung.

Din primele informaţii, victima are fractură de bazin şi a unui membru inferior şi în acest moment se află în operaţie.

 

Afla mai multe desprespectatormortraliu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt