Angajare contra sex

Angajare contra sex

Scandal sexual într-o comună din judeţul Brăila! Edilul urbei iar fi oferit un post în cadrul primăriei, unei tinere de 20 de ani… contra unor favoruri sexuale! Fata a filmat însă avansurile explicite ale primarului şi le-a făcut publice pe internet. Imaginile sunt trucate, se apără alesul local.

În încercarea de-ai câştiga inima unei tinere, Stan Malinche, primarul din Gropeni a intrat în jocul acesteia. Dezbrăcat de haine şi de inhibiţii, edilul îi promite fetei că o va angaja.

Fata din imagini este o consăteancă a primarului. Tot ea a fost cea care a făcut publice înregistrările. Spune că primarul nu ar fi la prima ispravă de acest fel şi că alte femei din comună ar fi trecut prin experienţe asemănătoare

Primarul din Gropeni, aflat deja la al 5 lea mandat, se apără şi spune că totul este doar o încercare de a-l discredita.

În comună, părerile sunt împărţite.

Primarul susţine că are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-şi proba nevinovăţia. Deocamdată, a făcut un prim pas. Şi-a închis contul de socializare pe care l-a folosit în discuţiile cu tânara care-l acuză.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt