Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp a împins-o într-un perete şi i-a înfăşurat o cămaşă în jurul gâtului în luna de miere pe care cuplul a petrecut-o în Orient Express în 2015, informează Reuters.

Heard a revenit în boxa martorilor la un tribunal din Virginia, unde juraţii analizează acuzaţiile de calomnie ale foştilor soţi.

Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015 şi şi-au petrecut luna de miere în trenul Orient Express în iulie, acelaşi an, după ce Depp a terminat filmările la cel de-al cincilea film din seria "Pirates of the Caribbean".

La întrebările formulate de avocaţii ei, Heard a răspuns că a avut o dispută cu Depp pe tema consumului de alcool în timpul călătoriei deoarece, potrivit spuselor sale, deşi se înţelegeau bine când Depp era treaz, el devenea adesea violent când bea sau când consuma droguri.

Heard a spus că Depp a pălmuit-o peste faţă într-un vagon de dormit şi a împins-o în mod repetat într-un perete. Apoi, actorul şi-a scos cămaşa şi i-a înfăşurat-o în jurul gâtului, a susţinut ea în faţa juriului. "Aşa m-am trezit a doua zi dimineaţă", a declarat Heard. "M-am trezit cu ea încă în jurul gâtului şi cu un nod uriaş la ceafă", a adăugat ea.

Vedeta din "Pirates of the Caribbean" a declarat anterior că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi a susţinut că ea a fost agresoarea în relaţia lor.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt