Accident grav în Ungaria, cinci români răniți - Prima News

Accident grav în Ungaria, cinci români răniți

sursa: captură youtube

Accident terifiant pe o autostradă din Ungaria, care face legătura între Budapesta și Austria. Cinci români se numără printre zecile de răniți. Unul dintre ei este în stare gravă, internat în spital. O furtună de praf a fost, se pare, motivul care a dus la coliziunea în lanț a 42 de autovehicule, 5 TIR-uri și 37 de autoturisme. Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. Vă avertizez, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Acesta este momentul în care s-a declanșat catastrofa de pe autostrada ce leagă Budapesta de orașul Tatabanya. Imaginile șocante au fost filmate de camera de bord a unuia dintre TIR-urile implicate în coliziunea în lanț. Corespondentul televiziunii ungare RTL, trimis la locul accidentului, a relatat șocat imaginile pe care le-a văzut cand a ajuns la locul accidentului.

Informațiile reporterului maghiar au fost confirmate de un oficial de la Drumuri Naționale Ungaria.

Imaginile suprinse la locul accidentului au fost dramatice. O mamă disperată merge pe marginea autostrăzii în încercarea de a-și scoate cât mai repede cei doi copii, din zona periculoasă. La câțiva metri de ei erau doar mașini transformate în epave. Peste tot în jur e doar praf și fum.

O persoană a fost găsită decedată sub o mașină, iar alte 35 au fost rănite. Între acestea, și 5 români, a anunțat Ministerul de Externe Român.

Poliția maghiară a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident în lanț.

Nu mai puțin de 70 de mașini de pompieri, din 7 localități învecinate, au fost trimise la fața locului.

Între timp, autoritățile maghiare au curățat locul catastrofei, una dintre benzile autostrăzii fiind redată deja traficului.

Total
0
Shares
Total
0
Share