Accident grav în Ungaria, cinci români răniţi

Accident grav în Ungaria, cinci români răniţi

Accident terifiant pe o autostradă din Ungaria, care face legătura între Budapesta şi Austria. Cinci români se numără printre zecile de răniţi. Unul dintre ei este în stare gravă, internat în spital. O furtună de praf a fost, se pare, motivul care a dus la coliziunea în lanţ a 42 de autovehicule, 5 TIR-uri şi 37 de autoturisme. Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Acesta este momentul în care s-a declanşat catastrofa de pe autostrada ce leagă Budapesta de oraşul Tatabanya. Imaginile şocante au fost filmate de camera de bord a unuia dintre TIR-urile implicate în coliziunea în lanţ. Corespondentul televiziunii ungare RTL, trimis la locul accidentului, a relatat şocat imaginile pe care le-a văzut cand a ajuns la locul accidentului.

Informaţiile reporterului maghiar au fost confirmate de un oficial de la Drumuri Naţionale Ungaria.

Imaginile suprinse la locul accidentului au fost dramatice. O mamă disperată merge pe marginea autostrăzii în încercarea de a-şi scoate cât mai repede cei doi copii, din zona periculoasă. La câţiva metri de ei erau doar maşini transformate în epave. Peste tot în jur e doar praf şi fum.

O persoană a fost găsită decedată sub o maşină, iar alte 35 au fost rănite. Între acestea, şi 5 români, a anunţat Ministerul de Externe Român.

Poliţia maghiară a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident în lanţ.

Nu mai puţin de 70 de maşini de pompieri, din 7 localităţi învecinate, au fost trimise la faţa locului.

Între timp, autorităţile maghiare au curăţat locul catastrofei, una dintre benzile autostrăzii fiind redată deja traficului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt