Vulcanizările ambulante, tot mai populare

Vulcanizările ambulante, tot mai populare

Pentru a evita cozile, în plină perioadă de trecere de la cauciucurile de iarnă la cele de vară, tot mai mulţi români apelează la serviciile vulcanizărilor mobile. E un adevărat trend care prinde tot mai mult teren. Unii sună la serviciile mobile chiar şi pentru o simplă pană de cauciuc.

La Iaşi vulcanizarea mobilă este căutată atât pentru schimbarea anvelopelor, cât şi pentru urgenţe. Preţurile pleacă de la 100 de lei şi ajung până la 250 de lei pentru un schimb complet de anvelope. Clienţii sunt cei mai multumiţi.

Şi în Sibiu vulcanizarile mobile sunt la mare cautare. Aici, comenzile au crescut cu aproape 25 % faţă de perioada similară a anului trecut. Şi dacă tot se schimbă cauciucurile de iarnă cu cele de vară, mecanicii de la vulcanizări atrag atenţia că au explodat şi vânzările la cauciucuri second-hand. Exista însă unele detalii la care trebuie sa fim atenţi atunci cand alegem să mergem pe cele la mana a doua.

În ultima vreme, românii caută foarte mult cauciucuri second hand şi pe internet. Preţurile chiar şi de patru ori mai mici atrag numeroşi muşterii. Riscurile sunt însă pe măsură.

foto: indreptatjanteauto.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt