Vulcanizările ambulante, tot mai populare - Prima News

Vulcanizările ambulante, tot mai populare

Pentru a evita cozile, în plină perioadă de trecere de la cauciucurile de iarnă la cele de vară, tot mai mulți români apelează la serviciile vulcanizărilor mobile. E un adevărat trend care prinde tot mai mult teren. Unii sună la serviciile mobile chiar și pentru o simplă pană de cauciuc.

La Iași vulcanizarea mobilă este căutată atât pentru schimbarea anvelopelor, cât și pentru urgențe. Prețurile pleacă de la 100 de lei și ajung până la 250 de lei pentru un schimb complet de anvelope. Clienții sunt cei mai multumiți.

Și în Sibiu vulcanizarile mobile sunt la mare cautare. Aici, comenzile au crescut cu aproape 25 % față de perioada similară a anului trecut. Și dacă tot se schimbă cauciucurile de iarnă cu cele de vară, mecanicii de la vulcanizări atrag atenția că au explodat și vânzările la cauciucuri second-hand. Exista însă unele detalii la care trebuie sa fim atenți atunci cand alegem să mergem pe cele la mana a doua.

În ultima vreme, românii caută foarte mult cauciucuri second hand și pe internet. Prețurile chiar și de patru ori mai mici atrag numeroși mușterii. Riscurile sunt însă pe măsură.

foto: indreptatjanteauto.roTotal
0
Shares
Total
0
Share