Violenţă extremă într-un restaurant din Turda

Violenţă extremă într-un restaurant din Turda

Autorităţile continuă cercetările în cazul scandalului de la restaurantul din Turda. Acolo unde un bărbat a fost bătut crunt de mai mulţi indivizi care au consumat alcool peste măsură, şi asta sub ochii unui copil de şapte ani. Poliţiştii urmează să analizeaze imaginile de pe camerele de supraveghere. Bărbatul, bătut cu sălbăticie, a rămas cu leziuni grave şi va avea nevoie de operaţie. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţinal!

Bărbatul, fratele femeii care administrează localul, este bătut cu bestialitate de indivizii puşi pe scandal. Imaginile au ajuns acum şi pe mâna poliţiştilor. Sora bărbatului povesteşte că scandalagiii au consumat alcool peste măsură. În încercarea de a-şi apăra fratele, femeia a devenit şi ea ţinta loviturilor.

Şocant este, însă, faptul că nici măcar echipajele medicale ajunse la faţa locului nu s-au arătat interesate de starea bărbatului lovit, povesteşte femeia. Deocamdată nicunul dintre scandalagii nu a fost reţinut. Bănuind că urmează să fie identificaţi, cei care au provocat bătaia îi cer acum femeii să îşi retragă plângerea.

Întregul scandal a avut loc chiar în faţa unui copil de 7 ani. Specialiştii atrag atenţia că astfel de comportamente îi pot lăsa pe cei mici cu traume grave. Din cauza loviturilor, bărbatul de 38 de ani va avea nevoie de intervenţie chirurgicală.

foto: captură video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt