Violată de tată timp de patru ani

Violată de tată timp de patru ani

Caz înfiorător într-o comună din judeţul Vaslui! O fată de 12 ani a fost violată, ani la rând, chiar de tatăl său. Prea târziu, mama fetiţei şi-a dat seama şi a alertat imediat autorităţile. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat preventiv. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Calvarul fetei din comuna vasluiană Stănileşti a început în urmă cu patru ani. Avea doar 8 ani când tatăl ei a agresat-o pentru prima dată. Au urmat zile şi luni cumplite, şi mereu bărbatul o ameninţa, ca să nu spună nimănui. Într-un final, mama copilei şi-a dat seama ce se întâmpla de atâta amar de vreme chiar sub ochii ei.

Întreaga familie este în şoc. Nimănui nu i-a trecut prin cap că bărbatul ar fi fost în stare de o asemenea grozăvie. Vestea s-a răspândit repede în sat. Vecinii sunt şi ei îngroziţi şi spun că tatăl fetiţei trebuie aspru pedepsit. Ca să scape de traume, fata are nevoie de consiliere psihologică.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În familie mai sunt alţi trei copii cu vârste între şapte luni şi 14 ani. Cu toţii au rămas în continuare în grija familiei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt