VEDETELE PRIMA TV, PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORILE PASCALE

<strong>VEDETELE PRIMA TV, PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORILE PASCALE</strong>

Vedetele Prima TV au intrat în frenezia pregătirilor pentru Sfintele Sărbători Pascale. Ouăle înroşite, cozonacii, pasca şi curăţenia în casă nu lipsesc din programul acestor zile.

În timp ce unele sunt deja experte în cozonaci, pentru Marina NiţoiuPaştele acesta a marcat o premieră: primii 2 cozonaci făcuţi în casă. “Am vrut să încerc o reţetă de cozonac cu nucă… multă nucă, aşa cum făcea bunica mea. De obicei, ea pregătea în jur de 14 cozonaci. Chiar nu ştiu cum reuşea să se organizeze de fiecare dată. Eu abia am reuşit să fac doi cozonaci? care, bineînţeles, s-au evaporat după ce i-am scos din cuptorJ. Acum trebuie să merg din nou la cumpărături după cozonaci (de data asta gata pregătiţi). Am folosit o reţetă mai veche pe care o ştiam din copilărie de la bunica. Ce mi-a rămas în minte e că atunci când frământa aluatul ea cânta, aşa că am furat şi eu partea asta. Cred că am talent şi la muzică, altfel nu creşteau aşa frumos cozonacii. După o zi întreagă în bucătărie vă spun sincer că de sărbători e de preferat să te găteşti şi nu să găteşti”, spune amuzată Marina.

Livia Graur, prezentatoarea Focus 14, va înroşi ouă alături de fiica ei, Renata. Apoi, Paştele este sărbătoarea ce se petrece în familie. “Încă din copilărie am avut bucuria aceasta de a petrece sărbătorile în familie aşa că nici anul acesta nu voi face rabat. În Sâmbăta Mare vopsim ouăle şi pregătim friptura de curcan. Bineînţeles, ajutor de nădejde îmi e Renata, care a devenit tot mai atrasă de activităţile din bucătărie. Sigur că nu vom lipsi vineri de la slujbă şi de la tradiţionalul “trecut pe sub masă”, iar în noaptea Învierii vom merge să luăm Lumina”, spune Livia.

Şi pentru cei doi matinali Prima TV, Sărbătorile Pascale au miros de cozonac. Împreună cu cei mici, Irina Gologan şi Daniel Osmanovici îl aşteaptă pe…Iepuraş. “Anul acesta vom petrece Paştele la noi acasă. E un pic mai complicat să pornim la drum cu doi copii şi doi câini, aşa că am hotărât să avem noi casa plină şi să fim gazde. Vin părinţii mei la noi. Până acum nu am fost cu Ema şi cu Roa la slujba de Înviere şi ne-am propus ca anul acesta să mergem împreună să luăm Lumină. Pentru mine sărbătoarea Paştelui este una tare aproape de inimă, pentru că într-o noapte de Înviere m-am rugat cu ardoare să fiu mamă şi, cumva, am ajuns să simt altfel perioada asta. Vom avea masa plină de bunătăţi şi, împreună cu fetele, vom vopsi ouă şi vom face pască şi cozonac. Îl aşteptăm şi pe Iepuraş, facem şi vânătoarea de ouă de ciocolată, aşa că avem programul plin şi bine organizat”, spune Irina Gologan. “Pentru mine Sărbătorile Pascale înseamnă familie, cozonaci făcuţi în casă, ouă pictate de copii şi întâlnire cu familia la o masă de o zi întreagă”, completează Daniel Osmanovici.

Sărbătorile Pascale se sărbătoresc în familie, dar şi în marea familie Prima. Pentru Ioana Maria Moldovan şi Georgia Ninu, Duminica Paştelui îmbină prânzul în familie cu întâlnirea cu telespectatorii. “Anul acesta Paştele îl voi face în familia Prima TV, alături de colegii cu care voi face echipă de sărbători la jurnalele Focus 18. Este pentru prima dată când Paştele mă prinde la muncă şi nu acasă,la Târgu-Mureş, pentru că-i ţin locul colegului Marius Saizu, corespondent special în Ucraina, de unde ne transmite informaţii şi imagini din prima linie. A fost destul de greu să-i explic lui Andrei, care deja este la bunici la Târgu-Mureş, de ce anul acesta nu vom fi împreună. Dar concluzia lui nu mai are nevoie de niciun comentariu: mami la muncă, Saizu la luptă”, spune Ioana Maria Moldovan.

Şi pentru Georgia Ninu, Paştele începe cu o masă la mama acasă. “Duminică o să petrec cu cele două familii ale mele. În prima parte a zilei merg la mama, ca în fiecare an. Apoi, cu cealaltă familie a mea, familia Prima TV. Lucrez de Paşte. Dar nu o să simt că lucrez. Pentru că de sărbători aducem fiecare câte ceva de acasă. Vom mânca împreună şi vom ciocni ouă.”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt