ANDREI ŞTEFAN GHEORGHE

ANDREI ŞTEFAN GHEORGHE

Mi-am dedicat viaţa lucrului cu publicul. Am făcut actorie cam toată viaţa, sau cel puţin de când am început să conştientizez. La 6 ani m-au înscris părinţii la primul curs de actorie, iar la 7 ani am avut ceea ce-mi place să cred că a fost primul spectacol (mai mult o serbare, publicul fiind reprezentat de părinţii cursanţilor.) Timpul a trecut, am continuat cursul de teatru în perioada şcolii generale. Am intrat la liceul Dinu Lipatti, liceu vocaţional, la profilul “arta actorului”, iar mai apoi la UNATC, la regie teatru. 

În presă lucrez de circa 7 ani. Am lucrat prima dată la o casă de producţie care avea o emisiune în grila Agro TV. Aici a fost primul contact cu presa, am prezentat emisiunea ,,Pe uliţa copilăriei”. Apoi am intrat în echipa Profit TV, devenită ulterior Profit News TV, unde am fost, pe rând, reporter de teren, prezentator jurnale de ştiri şi mai apoi, prezentator de emisiune tip Talk Show, ,,Back în business”, totul pe nişă economic, jurnalism economic.

Acum, la Prima News, moderez un talk show, o emisiune în care, alături de invitaţii mei, aduc în faţa telespectatorilor principalele teme ce ţin de şcoli (educaţie), spitale, energie. Pe lângă actorie şi presă, dintr-o pasiune mai veche pentru muzică, am fost şi DJ, practic tot ceva legat de public, de spectatori. Iubesc să relaţionez cu publicul prin orice formă, fie prin actorie, fie prin muzică, fie prin informaţiile, zic eu relevante, pe care le adun şi le transmit.

PRIMA NEWS cu Andrei Ştefan Gheorghe, LUNI-VINERI, ORA 12:00

 

Afla mai multe despreandrei ştefan gheorghe
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt