Vedete și cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022 - Prima News

Vedete și cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022

A 27-a ediție a Critics Choice Awards s-a desfășurat duminică, 13 martie la The Fairmont Century Plaza din Los Angeles, însă pentru vedetele care nu au putut fi prezente – evenimentul având loc în aceeași seară cu decernarea Premiilor BAFTA – a fost organizat un al doilea eveniment red carpet Critics Choice Awards 2022 la The Savoy Hotel din Londra.

Decernarea Critics Choice Awards a fost amânată timp de două luni din cauza pandemiei de COVID-19 și a reunit nume celebre din cinematografia mondială, difuzând momente speciale atât din Los Angeles, cât și de la Londra. Gazdele Critics Choice Awards 2022 au fost Taye Diggs și Nicole Byer.

Cineasta Jane Campion a primit premiul pentru cel mai bun regizor pentru pelicula „The Power of the Dog”, spunând este onorată să fie în aceeaşi încăpere cu realizatorii filmului despre Serena şi Venus Williams, „King Richard”. „The Power of the Dog” a câştigat un total de patru trofee în timpul ceremoniei de duminică, inclusiv pentru scenariul adaptat al lui Campion şi cea mai bună imagine.

Vezi în galeria de mai sus ce vedete au participat la Critics Choice Awards 2022 și care au fost cele mai HOT ținute!

Total
0
Shares
Total
0
Share