Vânzări record de Black Friday

Vânzări record de Black Friday

Românii au uitat de criză şi au făcut risipă de bani de Black Friday. Vânzările comercianţilor au atins niveluri record. S-au cumpărat multe produse IT. Sume impresionante s-au cheltuit şi pe produse alimentare şi jucării pentru copii. Cel mai mare magazin online din România a vândut, într-o singură zi, peste două milioane de produse.

Reducerile substanţiale au deschis apetitul pentru cumpărături al românilor. 560.000 de oameni au făcut cumpărături doar de pe un singur site. Cei mai mulţi cumpărători au venit din Cluj, iar cele mai multe plăţi au fost cu cardul. Aşa că şi în acest sector au fost înregistrate recorduri.

Un român care a plătit online a cheltuit, în medie 513 lei. Coşul de cumpărături al celor care au plătit în rate s-a ridicat în medie la 979 de lei. Anul acesta, cumpărătorii nu s-au mai îndreptat doar către electronice şi electrocasnice. Alimentele şi băuturile au înregistrat vânzări spectaculoase.

O parte dintre produse au ajuns în aceeaşi zi la clienţi. Comercianţii promit că 75% dintre comenzi vor ajunge în următoarele 5 zile la destinaţie, iar până pe 25 noiembrie vor fi finalizate toate livrările de Black Friday. La unele magazine reducerile continuă până duminică.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt