Val de accidente pe şoselele României

Val de accidente pe şoselele României

Un taximetrist a murit şi cei 4 pasageri pe care ii avea au fost răniţi, după ce a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un autobuz STB, pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti. Iar la Galaţi, un bărbat a intrat pe contrasens, a accidentat 2 persoane si a fugit de la locul accidentului. Vă avertizăm urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Era aproape ora 23:00 când şoferul unui taxi a intrat pe contrasens pe Bulevardul Regina Maria. A lovit un autobuz.care efectua ultima cursă şi circula regulamentar. După impact, taximetrul a luat foc. La locul accidentului au ajuns şase echipaje Smurd, două echipaje de pompieri şi unul de la descarcerare.

Autobuzul circula fără călători, iar şoferul STB a scăpat fără răni. Poliţia a deschis o anchetă .

Şi în Galaţi un taximetrist a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulmentar. În urma impactului şoferul nevinovat şi soţia acestuia au fost răniţi şi transporrtaţi la spital. Taximetristul de 33 de ani a părăsit maşina şi a fugit până să sosească poliţia. În cele din urmă, a fost identificat. Acum are dosar penal pentru vătămare din culpă, refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice şi părăsirea locului accidentului.

Un accident grav a avut loc şi în OLt. O autospecială de stingere a ISU Olt, în care se aflau 5 pompieri, s-a răsturnat în comuna Brebeni. Salvatorii erau in misiunea si trebuiau să ajungă la un accident din comuna Coteana. Din fericire, niciunul nu a fost rănit.

De vină pentru ceea ce s a intamplat ar fi soferul unui autoturism , care a vrut să depăşească , desi din spate venea autospeciala cu semnalele luminoase şi acustice pornite. Pompierul care conducea autospeciala a încercat să evite impactul, a tras de volan si masina s-a răsturnat peste gardul unei gospodării.

În Capitală, poliţişstii de la rutieră au făcut noapte albă. În urma raziei, 13 şoferi au rămas fără permis de conducere, majoritatea pentru că au trecut pe roşu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt