Vacanţă ratată în Sri Lanka pentru un grup de turişti români. Unul dintre ei a fost depistat pozitiv, toţi au fost băgaţi în carantină

Vacanţă ratată în Sri Lanka pentru un grup de turişti români. Unul dintre ei a fost depistat pozitiv, toţi au fost băgaţi în carantină

Un grup de turişti români sunt blocaţi în Colombo, Sri Lanka, de câteva zile, după ce unul dintre ei a fost testat pozitiv. Românii spun că au plecat printr-o agenţie de turism şi susţin că s-au informat înainte să se urce în avion despre regulile din această ţară. Cu toate acestea, s-au trezit că sunt băgaţi în carantină, după ce a apărut o măsură nouă. Agenţia care s-a ocupat de grupul de turişti a transmis, pentru Digi24, că face eforturi pentru a-i ajuta să scape de măsura impusă de autorităţile din Sri Lanka.

„Asta vedem afară, este uşă cu lanţ, şi aici sosesc toate grupurile care vin în Sri Lanka din tot felul de colţuri ale lumii”. Sunt imagini trimise de o familie din România, care este blocată în hotelul din Colombo de trei zile. Turiştii spun că excursia lor a început bine până au coborât din avion.

„Un domn care a avut boala, care are test de anticorpi, care este vaccinat, aici a ieşit pozitiv. Şi toţi, celălalt grup, suntem practic blocaţi în hotel”, a declarat pentru Digi24 Mircea Ducu, unul dintre românii ajunşi în Sri Lanka. „Condiţiile sunt: o cameră normală de hotel. Mâncarea se serveşte la uşă, curăţenia nu există, nu poţi să ieşi, nu poţi să îţi cumperi nimic”, a relatat românul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt