Vacanţă perfectă cu familia în Bulgaria

Vacanţă perfectă cu familia în Bulgaria

Nu mai e demult un mister motivul pentru care românii aleg în fiecare an Bulgaria ca destinaţie de vacanţă în sezonul estival- ofertele atrăgătoare. În ultimii ani, în special familiile cu copii preferă pachetele all inclusive şi aleg să-şi planfice concediul într-un resort. Şi asta pentru că găsesc acolo tot ce le trebuie, de la saună, săli de masaj şi piscine interioare, până la plaje private, restaurante şi chiar magazine. Nici anul acesta vara nu îi găseşte pe managerii resorturilor nepregătiţi, iar românii nu s-au lăsat deloc aşteptaţi. Urmează Paşaport de Vacanţă!

Aşa i-a aşteptat Marea Neagră pe turşti anul acesta. Apa curate şi sunetul valurilor i-au atras ca un magnet pe români

Chiar dacă este abia începutul sezonului, resorturile de pe litoralul bulgăresc sunt cap de listă la capitolul locuri de cazare.

În speranţa că vor reuşi să-şi ocupe toate locurile disponibile în hoteluri, bulgarii au chiar şi în plin sezon reduceri mult mai mari faţă de anii trecuţi şi au pregătit, pentru cei ce le vor trece pragul, programe de divertisment, petreceri tematice şi meniuri speciale. Preţurile încep de la câteva zeci de euro pe noapte pentru un pachet all inclusive şi pot ajunge la puţin peste 300 de euro pentru 3 nopţi de cazare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt