Vacanţă în Iran

Vacanţă în Iran

Ridicarea restricţiilor din pandemie în aproape întreaga lume ne-a adus şi noi orizonturi….de vacanţă. Românii au început
să ajungă pe meleaguri în care, în urmă cu câţiva ani, nici măcar nu visau să meargă. Cum city-breakurile în Europa par cumva….depăşite, ţările din Orientul Mijlociu, unele chiar -cuprinse de război în istoria recentă, atrag turiştii ca un magnet. În străinătate, agenţiile de turism organizează vacanţe chiar şi în Irak. Românii au descoperit mai nou ceea ce se numea în trecut Persia-Iranul de astăzi.

Diversitatea etnică, efervescenţa culturală şi complexitatea gastronomică - se regăsesc la fiecare pas pe străzile oraşelor
din Iran. Turiştii sunt încântaţi să descopere relieful interesant, dar mai ales arhitectura deosebită, care arată întreaga istorie a ţării din Asia de Sud Vest.

Circuitul durează 9 zile, timp în care turiştii vizitează principalele oraşe din Iran. Gazdele sunt încântate de
oaspeţii din România.

Iar românii au din ce în ce mai multe variante de vacanţă în destinaţii la care, în urmă cu câţiva ani, nici nu se gândeau.

Vacanţa în Iran costă aproximativ 1.800 de euro de persoană. Namibia, Gana, Togo, Benin, Uzbekistan sunt alte destinaţii care atrag românii. Preţurile pornesc de la 1500 de euro de persoană pentru un circuit de 2 săptămâni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt