Vacanţă de vis în Skiatos

Vacanţă de vis în Skiatos

Dacă ieri v-am arătat frumoasele plaje ce înconjoară insula Skiathos, astăzi vă vom purta prin taverna Mariei, o româncă ce s-a hotărât să-şi schimbe viaţa şi să se mute la malul mării Egee. În restaurantul ei turiştii găsesc fel de fel de preparate greceşti, dar nici cele româneşti nu sunt uitate. Urmează paşaport de vacanţă!

Dacă aţi ajuns în Skiathos, puteţi fi siguri că veţi avea o vacanţă de vis. Cum nu poţi pleca să explorezi cele peste 60 de plaje ale insulei pe stomacul gol, pe strada Papadiamantis poţi găsi resturante cu preparate pentru toate gusturile.

Ana Maria s-a hotărât să se mute în Skiathos alături de soţul ei în urmă cu 17 ani. De atunci, îi bucură pe turiştii români şi, nu numai, cu preparate greceşti, dar şi .. româneşti.

Pe lângă mâncarea gustoasă, cei care se opresc la taverna Mariei au siguranţa că vor pleca de acolo cu zâmbetul pe buze.

Insula din arhipelagul Sporadelor de Nord are 3 hoteluri de 5 stele care le asigură turiştilor tot ce au nevoie pentru un sejur de poveste.

Cei care vor să se cazeze la un astfel de hotel şi optează pentru un pachet premium trebuie să ştie că preţul de plecare este de 572 de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt