Urmărire cu focuri de armă

Urmărire cu focuri de armă

Urmărire cu focuri de armă în judeţul Galaţi! Băut, drogat şi cu permisul suspendat, un şofer a încercat să scape de poliţişti, după ce aceştia i-au făcut semn să oprească. A fost prins, în cele din urmă, iar la control, poliţiştii au mai avut o surpriză. Bărbatul avea şi droguri în maşină.

Poliţiştii din Galaţi organizau un filtru pe Drumul European 581 când l-au văzut în trafic pe bărbatul de 29 de ani. Aveau informaţia că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dar şi că se află sub control judiciar pentru tentativă la omor. I-au făcut semn să oprească, dar acesta a apăsat pe pedala acceleraţiei în încercarea de a se face nevăzut în comuna Nicoreşti, acolo unde locuieşte. Imediat, agenţii au pornit după el.

Poliţiştii au tras 20 de gloanţe spre maşina urmărită până ce şoferul a oprit. A fost imediat blocat de poliţişti. Apoi a fost testat pentru alcool şi droguri. Alcoolemia era de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul la aparatul Drugtest a fost pozitiv la metamfetamină. Pe bancheta din spate au fost găsite 3 pliculeţe ce conţinea o substanţă de culoare albă, posibil cu efecte psihoactive.

Şoferul a fost dus la Spitalul din Tecuci pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism, însă bărbatul a refuzat ambele recoltări. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt