Un hoţ cum nu mai e altul

Un hoţ cum nu mai e altul

Un hoţ a reuşit să fure 15 telefoane, dar nu a mai ştiut cum să fugă de la locul faptei. A spart uşa unui centru comercial, a intrat în depozitul unui magazin şi la final s-a pierdut şi nu a mai nimerit drumul spre ieşire. Momentul parcă scos dintr-un film de comedie a fost surprins şi de camerele de supraveghere.

Bărbatul are 24 de ani. A reuşit să păcălească doi paznici. Prima dată a intrat, în miezul nopţii, într-un centru comercial după ce a spart o uşă de acces. Paznicul a sunat la 112. Au mai trecut două ore şi o altă persoană a cerut ajutorul poliţiştilor de la secţia 18 din Bucureşti.

Hoţul a reuşit să spargă o altă uşă, de la depozitul unui magazin care se afla în acelaşi centru comercial. A furat atunci 15 telefoane. Până aici părea că bărbatul avea un plan bine pus la punct. Doar că pare că nu s-a gândit şi cum o sa iasă din magazin. Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce se căţăra pe rafturi. Însă, fără succes. De fiecare dată aluneca şi cădea.

În timp ce încerca să evadeze s-a ales cu lovituri serioase şi a distrus şi produsele din depozit. Cu chiu cu vai a reuşit după câteva minute bune să iasă şi să fugă. Mai bine de 10 zile poliţiştii din Capitală s-au chinuit să îl găsească pe hoţ.

Poliţiltilor le-a fost greu să îl identifice, pentru că bărbatul de 24 de ani avea o mască pe faţă şi glugă în cap.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt