Un hoţ a fost prins cu ajutorul câinelui poliţist Bond

Un hoţ a fost prins cu ajutorul câinelui poliţist Bond

Un adolescent care a furat alcool şi ţigări dintr-un magazin din localitatea Moardăş a fost prins cu ajutorul lui Bond, un câine special antrenat, care i-a condus pe poliţişti acasă la acesta, unde s-au găsit bunurile sustrase, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"În dimineaţa zilei de 17 februarie a.c., în jurul orei 08,30, angajata unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Moardăş, comuna Mihăileni, a sesizat Secţia de Poliţie Rurală Agnita cu privire la faptul că, în noaptea de 16 spre 17 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în magazin şi au sustras mai multe bunuri. Din primele cercetări efectuate la locul faptei a rezultat că, în noaptea de 16 spre 17 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi forţat şi rupt mai multe lacăte care asigurau uşa de acces în depozitul magazinului, ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 500 de lei. La faţa locului a fost solicitată intervenţia echipei operative canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu. Urma prelucrată de Bond i-a condus pe poliţişti la un imobil de pe raza aceleiaşi localităţi, în imobil fiind depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care deţinea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase din magazin", menţionează sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

Sursa: Agerpres

Afla mai multe desprebondcainehotprinssibiutop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt