Un bărbat dispărut în timp ce se afla la pescuit, căutat în Dunăre

Un bărbat dispărut în timp ce se afla la pescuit, căutat în Dunăre

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au început, în noaptea de sâmbătă spre duminică, misiunea de căutare a unui bărbat dispărut în Dunăre în apropiere de satul Sfântu Gheorghe, în zona kilometrului 26 al fluviului, a anunţat instituţia.

Bărbatul de 54 de ani, din municipiul Tulcea, se afla la pescuit împreună cu câţiva prieteni. El a fost lăsat singur câteva zeci de minute şi nu a mai fost de găsit de prietenii săi, motiv pentru care aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Patru pompieri militari ai Detaşamentului Tulcea al ISU Delta au început să-l caute în Dunăre încă de sâmbătă noaptea, dar până la încetarea misiunii nu au reuşit să-l găsească.

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Daniel Năstase, a precizat, pentru AGERPRES, că misiunea de căutare a bărbatului va fi reluată duminică.

La primele căutări au participat un echipaj al Poliţiei de Frontieră Tulcea cu o ambarcaţiune şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea cu o ambulanţă navală.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt