Un bărbat care încerca să se sinucidă, salvat din ştreang de un negociator al Poliţiei şi un jandarm. În drum spre spital, bărbatul a murit - Prima News

Un bărbat care încerca să se sinucidă, salvat din ştreang de un negociator al Poliţiei şi un jandarm. În drum spre spital, bărbatul a murit

Un bărbat din municipiul Curtea de Argeş, care încerca să se sinucidă prin spânzurare, a fost salvat, sâmbătă, de un negociator al Poliţiei şi de un jandarm. Bărbatul a decedat, în timp ce era transferat de la Spitalul Curtea de Argeş către Spitalul de Judeţean de Urgenţă Piteşti, transmite Poliţia Argeş.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, bărbatul în vârstă de 46 de ani, care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicţia de a se apropia de fosta soţie, i-a spus acesteia că se va sinucide.

“În urma afirmaţiilor celui în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu voluntari din cadrul unei asociaţii off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află. Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălţime, având un ştreang legat de o creangă şi de gât, precum şi mâinile legate”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a încercat să îl determine pe bărbat să coboare, însă acesta nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol.

“Negociatorul s-a urcat în copac împreună cu un jandarm şi a tăiat ştreangul, iar pompierii aflaţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcţii vitale”, se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş. 

Sursa> AgerpresTotal
0
Shares
Total
0
Share