Un bărbat care a încălcat măsura arestului la domiciliu, cercetat pentru evadare

Un bărbat care a încălcat măsura arestului la domiciliu, cercetat pentru evadare

Un bărbat din localitatea Râmnicu Sărat, care a încălcat măsura arestului de la domiciliu, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru evadare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, poliţiştii au efectuat o verificare la locuinţa bărbatului în vârstă de 27 de ani, constatând că acesta nu se afla la domiciliu, în ciuda interdicţiei.

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. În fapt, în seara de 2 septembrie, poliţiştii de la ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la verificarea unui râmnicean în vârstă de 27 de ani, aflat sub măsura arestului la domiciliu. La momentul verificărilor efectuate de poliţişti, bărbatul nu se afla la domiciliu, ulterior revenind", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt