Un bărbat a mers pe jos 450 de kilometri pentru a se calma, după ce s-a certat cu soţia

Un bărbat a mers pe jos 450 de kilometri pentru a se calma, după ce s-a certat cu soţia

Un italian a plecat într-o plimbare pentru a se calma, după o ceartă cu soţia, şi a parcurs peste 450 de kilometri înainte să fie oprit de poliţiştii care supravegheau aplicarea măsurilor de carantină în oraşul Fano, scrie The Independent.

Bărbatul de 48 de ani a mers pe jos timp de o săptămână după conflictul domestic, iar agenţii de poliţie l-au găsit pe 1 decembrie mergând pe marginea unui drum naţional, la ora 2 dimineaţa.

Locuitor al provinciei Como, în nordul Italiei, bărbatul a reuşit să ajungă în Fano, un mic oraş pe coasta adriatică, aflat la o distanţă de 450 de kilometri distanţă.

La început, poliţiştii care l-au oprit pentru încălcarea regulilor de carantină nu au crezut că a venit tocmai din Como, însă după ce i-au verificat numele au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soţia sa cu o săptămână în urmă.

Presa italiană a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, şi a recunoscut că nu şi-a dat seama că a parcurs o distanţă atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniţi pe drum în călătoria sa, pe durata căreia a mers în medie 65 de kilometri în fiecare zi. "Sunt bine, doar puţin obosit", a declarat el, potrivit publicaţiei Il Resto del Carlino din Fano.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt