Un bărbat a lăsat sicrie, flori, lumânări şi cruci cu numele persoanelor vizate de ameninţare pe un teren din Focşani

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare, după ce un bărbat a lăsat două sicrie cu cruce, flori şi lumânări pe un teren din cartierul Mândreşti al municipiului Focşani, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În cursul serii de 28 martie am fost sesizaţi prin 112 cu privire la existenţa unui sicriu abandonat pe un teren aflat în apropierea unui cimitir de la marginea municipiului Focşani. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana care ar fi aşeza sicriul gol în locul respectiv, iar aceasta a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei. În această dimineaţă am fost din nou sesizaţi cu privire la amplasarea a două sicrie şi cruci în aceeaşi zonă, iar în urma primelor cercetări efectuate a fost întocmit un dosar penal pentru ameninţare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe cruce ar fi fost scris numele persoanei vizate de ameninţare, relatează Agerpres.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt