Ucisă pentru că ar fi făcut farmece - Prima News

Ucisă pentru că ar fi făcut farmece

Acuzată de vrajitorie , o femeie dintr-un sat gălățean a fost omorâtă fără milă chiar de cumnatul său . Bărbatul susținea peste tot în sat că farmecele femeii i-au ,,stricat casa”. Obsesia bărbatului pentru farmecele pe care le-ar fi făcut cumnata lui s-au amplificat atât de tare, încât omul a recurs la crimă. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a fugit, însă a fost prins în sat de polițiști.

Trupul neînsuflețit al Petricăi, o femeie de 48 de ani din satul gălățean Bucești, a fost găsit în curtea cumnatului acesteia. Oamenii din sat spun că bărbatul care a ucis-o se plângea că femeia i-ar face farmece și vraji. A adus chiar și un preot care să îi sfințească locuința. A mers chiar și să facă o practică de magie neagră pentru a scăpa de blesteme. Pentru că nicio metodă nu a dat roade, bărbatul a decis să o omoare pe femeie.

Bărbatul in varstă de 45 de ani, acuzat acum de omor, era convins că destrămarea familiei sale a fost cauzată de vrăjile cumnatei sale. Convingerile sale au fost întărite și de faptul că soția i-a cerut divorțul. Întreaga comunitate este șocată de gestul bărbatului.

Întors astăzi din străinătate pentru a-și vizita mama, fiul victimei se pregătește acum de înmormântare.

Bărbatul a recunoscut tot ce s-a întâmplat și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share