Ucisă pentru că ar fi făcut farmece

Ucisă pentru că ar fi făcut farmece

Acuzată de vrajitorie , o femeie dintr-un sat gălăţean a fost omorâtă fără milă chiar de cumnatul său . Bărbatul susţinea peste tot în sat că farmecele femeii i-au ,,stricat casa”. Obsesia bărbatului pentru farmecele pe care le-ar fi făcut cumnata lui s-au amplificat atât de tare, încât omul a recurs la crimă. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a fugit, însă a fost prins în sat de poliţişti.

Trupul neînsufleţit al Petricăi, o femeie de 48 de ani din satul gălăţean Buceşti, a fost găsit în curtea cumnatului acesteia. Oamenii din sat spun că bărbatul care a ucis-o se plângea că femeia i-ar face farmece şi vraji. A adus chiar şi un preot care să îi sfinţească locuinţa. A mers chiar şi să facă o practică de magie neagră pentru a scăpa de blesteme. Pentru că nicio metodă nu a dat roade, bărbatul a decis să o omoare pe femeie.

Bărbatul in varstă de 45 de ani, acuzat acum de omor, era convins că destrămarea familiei sale a fost cauzată de vrăjile cumnatei sale. Convingerile sale au fost întărite şi de faptul că soţia i-a cerut divorţul. Întreaga comunitate este şocată de gestul bărbatului.

Întors astăzi din străinătate pentru a-şi vizita mama, fiul victimei se pregăteşte acum de înmormântare.

Bărbatul a recunoscut tot ce s-a întâmplat şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt