Ucis de un munte de pietre

Ucis de un munte de pietre

Un bărbat din Constanţa a sfârşit într-un mod cumplit! Un munte de pietre dintr-o autobasculantă s-a răsturnat peste el, la o carieră din judeţ. Un altul este grav rănit după ce încărcătura grea s-a revărsat şi peste el. Poliţia şi procuratura fac anchetă în acest caz. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Elicopterul SMURD l-a adus la spitalul de urgenta pe muncitorul care a supravietuit dupa caderea bolovanilor de piatra.

Accidentul de muncă de la cariera din comuna Nicolae Bălcescu a fost anunţat puţin după ora 13, 00. Muncitorul care a sunat la 112 a spus ca doi barbati au fost surprinsi de caderea unui mal de piatra peste ei. ISU Dobrogea a trimis la faţa locului mai mulţi salvatori cu o autospecială de descarcerare, una de stingere, un container multi-risc, o ambulanţă SMURD şi un elicopter medical.

Au ajuns la cariera şi poliţişti împreună cu cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Nu fusese o surpare. Din cercetări a reieşit că o autobasculantă plină cu pietre din carieră a inceput să se balanseze, cel mai probabil din cauza incărcării deficitare. La un moment dat incărcătura s-a prăvălit pur şi simplu peste cei doi bărbaţi aflaţi lângă autobasculantă. Victimele au primit îngrijiri medicale dar unul dintre bărbaţi nu a mai putut fi salvat.

Cei doi muncitori nu aveau ce căuta lângă basculantă, spun surse din ancheta, care incearcă sa afle cauzele care au dus la acest accident cumplit.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt