Ucis de maşina pompierilor

Ucis de maşina pompierilor

Un bărbat de 49 de ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni de o maşină a pompierilor. S-a întâmplat într-o comună din judeţul Bacău, iar bărbatul a murit chiar sub ochii soţiei şi nepotului său. Vehiculul celor de la ISU se întorcea de la o misiune din Botoşani, înapoi la Focşani. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum bărbatul de 49 de ani se apropie de trecerea de pietoni şi se asigură înainte de a traversa ,,şoseaua morţii", aşa cum o numesc localnicii. De partea cealaltă a drumului îl aşteptau soţia şi nepotul său. În momentul în care traversează, bărbatul este izbit de maşina de la ISU. Mai mulţi martori au surprins şi ei cumplitul accident.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată la zeci de metri de trecerea de pietoni. Martorii au sunat la 112. Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat. Din păcate eforturile lor au fost în zadar. La faţa locului au ajuns şi oamenii legii care au început să facă verificări.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Şoferul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ, iar bărbatul a fost condus la audieri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt