Ucis de mașina pompierilor - Prima News

Ucis de mașina pompierilor

Un bărbat de 49 de ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni de o mașină a pompierilor. S-a întâmplat într-o comună din județul Bacău, iar bărbatul a murit chiar sub ochii soției și nepotului său. Vehiculul celor de la ISU se întorcea de la o misiune din Botoșani, înapoi la Focșani. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc în localitatea Filipești din județul Bacău. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum bărbatul de 49 de ani se apropie de trecerea de pietoni și se asigură înainte de a traversa ,,șoseaua morții”, așa cum o numesc localnicii. De partea cealaltă a drumului îl așteptau soția și nepotul său. În momentul în care traversează, bărbatul este izbit de mașina de la ISU. Mai mulți martori au surprins și ei cumplitul accident.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată la zeci de metri de trecerea de pietoni. Martorii au sunat la 112. Salvatorii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat. Din păcate eforturile lor au fost în zadar. La fața locului au ajuns și oamenii legii care au început să facă verificări.

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ, iar bărbatul a fost condus la audieri.

Total
0
Shares
Total
0
Share