Ucigaşii refugiatului, de negăsit

Ucigaşii refugiatului, de negăsit

Timişoara stă pe un butoi cu pulbere! Nici acum nu au prinşi migrantii care ar fi ucis un conaţional în răfuiala care a avut loc luni seara! Poliţiştii timişoreni cer ajutorul oamenilor pentru a-i identifica. Oamenii legii au făcut publice poze cu cei şase suspecţi. Peste 200 de migranţi, strânşi de pe străzi, la câteva ore după producerea crimei, au fost audiaţi, dar până acum suspecţii nu sunt de găsit.

Au trecut 48 de ore de la conflictul sangeros intre cele doua grupari de migranti afgani. Politistii au reusit sa ii identifice pe cei 6 atacatori pe baza unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona Garii de Nord din Timisoara, acolo unde isi faceau veacul transfugii. Acum incearca sa dea de urma lor. Atacatorii sunt barbati, cu varstele cuprinse intre 23 si 40 de ani. Oamenii legii au analizat si imaginile incaierarii dintre cele doua grupari. In cadrele surprinse de o camera de supraveghere se pot vedea cele doua grupuri de transfugi care vin din directii opuse. In momentul in care ajung fata in fata migrantii se reped unii la altii iar unul dintre ei ii loveste,
pe rand, pe cei doi rivali. Dupa care toti o iau la fuga. Pana acum, desi au fost audiati peste 200 de transfugi de toate nationalitatile, suspectii nu au putut fi gasiti.

Autoritatile locale targ un semnal de alarma si spun ca este nevoie de ajutorul Guvernului intrucat problema migrantilor nu este doar a timisorenilor ci a intregii tari.

In ultimele luni, primaria Timisoara a cazat si ingrijit peste 2500 de migranti. Alte cateva sute sunt pe strazi si isi cauta adapost in cladiri parasite. Parerile timisorenilor sunt impartite in ceea ce priveste situatia migrantilor care se plimba liberi prin oras

Zeci de politistii de la serviciul de investigatii criminale dar si de crima organizata sunt implicati in gasire celor 6 atacatori. Pana acum insa fara rezultat. De aceea politistii au cerut si ajutorul populatiei facand publice fotografiile suspectilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt