Trei dintr o lovitură

Trei dintr o lovitură

Incendiu de proporţii azi în Capitală. O maşină s-a făcut scrum şi alte două au fost cuprinse şi ele de flăcări.
Autorităţile încă nu au aflat cum s-a ajuns la o asemenea tragedie. Martorii vorbesc despre un incendiu provocat, dar nu există deocamdată dovezi. Flăcările care au cuprins cele trei maşini s-au extins şi la două magazine din zonă. Din fericire, nu au fost victime.

Era ora şapte şi 20 de minute dimineaţa când o maşină a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii care locuiesc în blocurile de pe bulevardul Ferdinand întâi au fost treziţi de o explozie puternică.

Oamenii au sunat disperaţi la 112, dar pompierii nu s-au grăbit să ajungă. Mai bine de jumătate de oră maşinile au ars fără ca cineva să intervină. Martorii au vrut să folosească un exctinctor, dar le-a fost frică de explozie. Flăcările au ajuns şi la două magazine din apropiere.

O tragedie asemănătoare a avut loc în urmă cu doar câteva zile tot în Capitală. Şapte maşini au ars complet după ce un adolescent în vârstă de 16 ani a decis să se răzbune pe un prieten care l-a jignit. A incendiat două maşini, iar flăcările sau extins şi la autoturismele din jur.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt