Trei copii morţi după ce le-a luat foc patul

Trei copii morţi după ce le-a luat foc patul

Tragedie în Bucureşti! Trei copii de 2, 3 şi 6 ani au murit după ce patul în care dormeau a luat foc. Incendiul a fost stins chiar de mama lor care a şi sunat la 112 să ceară ajutor. Salvatorii s-au chinuit să îi readucă la viaţă pe cei mici, dar eforturile lor au fost în zadar. Niciunul n-a mai avut vreo şansă.

La 112 un apel anunţa că un incendiu a izbucnit la o casă din sectorul 5, aşa că imediat la faţa locului s-au deplasat pompierii şi mai multe ambulanţe SMURD. Echipele de salvare au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru cei mici.

Vecinii spun că femeia locuia în chirie de mai mult timp în zonă, iar soţul ei este plecat la muncă în străinătate. O sursă de încălzire ar fi fost cauza incendiului, spun vecinii.

Anchetatorii fac acum cercetări pentru a stabili cum a izbunit focul. Mama copiilor este în şoc, iar oamenii legii cu greu pot să comunice cu ea. Cei trei copii au fost duşi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie.

Autorităţile avertizează asupra faptului că sursele alternative de încălzire sunt un adevărat pericol atunci când sunt lăsate nesupravegheate. Pompierii ne îndeamnă să verificăm de fiecare dată aceste aparate, dar şi sobele şi coşurile de fum. Improvizaţiile pot deveni adevărate bombe cu ceas, aşa că repararea acestor surse de încălzire sau curăţarea lor lor trebuie făcută doar de profesionişti.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt