Tragedie pe șosea, mamă și fiu morți în accident - Prima News

Tragedie pe șosea, mamă și fiu morți în accident

Dublă tragedie la Constanța! O femeie de 36 de ani și fiul ei de doar 12 ani au murit într- un grav accident rutier. Tragedia a avut loc pe varianta ocolitoare care leagă orașul Consanța de Ovidiu. Cel de-al doilea copil al femeii a fost și el rănit, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Accidentul a avut loc puțin după ora 20. Femeia aflată la volanul unui Matiz, se îndrepta către Constanța când, la un moment dat, din motive rămase încă necunoscute, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar. Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit două persoane încarcerate, iar după ce au fost scoase dintre fiarele mașinii, acestea au fost preluate de medici.

O a treia victimă, un copil de 14 ani a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

Din fericire rănile suferite de băiatul supraviețuitor, în vârstă de 14 ani, nu îi pun viața în pericol. Celălalt șofer implicat în accident a fost testat pentru stabilirea alcolemiei, iar rezultatul a fost zero. Polițiștii de la serviciul rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Total
0
Shares
Total
0
Share