Tragedie de Anul Nou în familia Floyd

Tragedie de Anul Nou în familia Floyd

O nouă tragedie loveşte familia Floyd, afro-americanul a cărui moarte a provocat proteste în masă în Statele Unite ale Americii. Nepoata acestuia, în vârstă de doar 4 ani, a fost împuşcată. Copilul a supravieţuit atacului şi este internat acum în spital. Făptaşii sunt căutaţi de poliţie şi la această oră.

Arianna Delane, nepoata afro-americanului ucis în urmă cu doi ani în urma intervenţiei brutale a poliţiştilor americani, a fost împuşcată în timp ce dormea. Patru adulţi şi doi copii se aflau în casă în momentul în care a avut loc atacul armat.

La spital, medicii au fost şocaţi de ravagiile făcute de glonţ în trupul copilei. Ficatul, un plămân şi trei coaste au fost perforate. Operată de urgenţă, fata se află acum în afara oricărui pericol.

Autorităţile sunt de părere că atacul nu a fost unul întâmplător. Însă nu au oferit detalii suplimentare cu privire la
motivul agresiunii. Deja comunitatea afro-americană din Huston este în fierbere. Poliţia a ajuns la locul incidentului abia la patru ore după ce copilul a a fost împuşcat.

Unchiul fetei, George Floyd a murit pe 25 mai 2020, în urma intervenţiei brutale a unui poliţist. Sfârşitul tragic al acestuia a fost scânteia unora dintre cele mai violente proteste ale comunităţii de culoare din Statele Unite. Poliţistul care s-a făcut vinovat de ucidera lui George Floyd, Derek Chauvin, a fost condamnat recent la 22 de ani şi jumătate de închisoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt