TIR răsturnat într-un pârâu în localitatea Siliştea; un bărbat, transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă

TIR răsturnat într-un pârâu în localitatea Siliştea; un bărbat, transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Un TIR s-a răsturnat, miercuri seara, de pe un pod într-un pârâu din localitatea Siliştea, în apropiere de Negreşti, în urma incidentului doi bărbaţi fiind răniţi şi unul transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

"Un bărbat în vârstă de 48 ani a suferit traumatisme ale membrelor superioare şi inferioare fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, de către ambulanţa SMURD. A doua victimă a refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Conform primelor cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul s-ar fi produs după ce un pneu al vehiculului a explodat în timpul mersului.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt