Ţinuta primei doamne a României a încins internetul

Ţinuta primei doamne a României a încins internetul

Ţinuta primei doamne a României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a încins iar internetul. Carmen Iohannis a purtat o rochie realizată de stilista Andreea Tincu, neagră, din catifea, lungă peste genunchi şi cu un decolteu rotund. O asemenea rochie ar costa aproape 3.000 de lei. A asortat o pereche de pantofi negri, iar pe cap a purtat o pălărie cu voaletă.

Deşi de această dată rochia a fost în ton cu evenimentul, mai lungă decât cele pe care le poartă de obicei Carmen Iohannis, tot nu a scăpat de critici. ,,Doamnei pare că îi lipseşte în permanenţă ceva si nu poate să fie la înălţimea evenimentelor la care participă. Fără zâmbetul acesta la un astfel de eveniment, cred că ar fi fost mai distinsă”, scrie un internaut. ,,Ce bine că măcar rochia are lungime potrivită!”, spune altul.

Prezent în platoul FOCUS, criticul de modă Alin Gălăţescu spune că aceste comentarii nu îşi au rostul de această dată deoarece, după părerea sa, ,,nu ai ce să reproşezi deoarece este o rochie impecabilă, mâneca trei sferturi este un pic mai feminină şi acel decolteu-bărcuţă este unul fin, voaleta şi pălăria pe care a purtat-o am întâlnit-o şi la alte persoane feminine publice de înaltă ţinută".

Cât despre lungimea rochiei, criticul de modă Alin Gălăţescu este de părere că ,,este una ok, întâlnită la 80% dintre cei prezenţi la funeralii, nimic din punctul meu de vedere nu poate fi criticat".

sursa foto: facebook.com/Andreea Tincu

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt