Televiziunile rusești se întrec în reportaje înflăcărate despre parada de 9 Mai, din Moscova: „Mi se face pielea de găină de la atâta mândrie pentru forțele noastre militare” - Prima News

Televiziunile rusești se întrec în reportaje înflăcărate despre parada de 9 Mai, din Moscova: „Mi se face pielea de găină de la atâta mândrie pentru forțele noastre militare”

Repetiții cu vehicule militare grele în Piața Roșie din Moscova, declarații despre „cea mai sfântă” sărbătoare pentru Rusia și programe speciale cu filme „patriotice” pline de mesaje nostalgice după Rusia sovietică. Acestea sunt ingredientele programelor tv din Rusia care vorbesc despre parada din 9 mai, de Ziua Victoriei.

Parada Victoriei se va desfășura în 28 de orașe din Federația Rusă. „Este cea mai prețioasă sărbătoare, motiv pentru care totul trebuie să fie impecabil. Repetițiile au durat toată luna aprilie”, a anunțat, cu panglica Sfântul Gheorghe în piept, prezentatorul jurnalului de știri de la ora 15 din data de 7 mai, la televiziunea rusă Pervîi Canal (Canalul 1).

Total
0
Shares
Total
0
Share