Tavan prăbuşit într-o secţie de poliţie din Capitală. Clădirea, care trebuia modernizată din 2020, încă aşteaptă avizele

Tavan prăbuşit într-o secţie de poliţie din Capitală. Clădirea, care trebuia modernizată din 2020, încă aşteaptă avizele

A căzut tavanul într-o încăpere a Secţiei 3 de Poliţie din Bucureşti. Niciun poliţist nu se afla în biroul în acel moment, precizează sindicatul Europol, care a făcut publice imaginile. Poliţia Capitalei a precizat că sediul Secţiei 3 Poliţie era în proiect de modernizare. S-ar fi efectuat expertiza tehnică şi studiul de fezabilitate în 2020, însă totul s-ar fi blocat în aşteptarea avizelor necesare.

O bucată de tencuială s-a desprins din tavanul Secţiei 3 Poliţie, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, a anunţat, joi, Inspectoratul General de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, iar joi dimineaţă au început anumite lucrări de reparaţii curente, care să asigure funcţionarea subunităţii pentru o scurtă perioadă de timp.

"Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespundă cerinţelor funcţionale pentru secţia de poliţie", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt