Tarom suplimentează cursele pe ruta Bucureşti-Suceava şi retur, anunţă preşedintele CJ

Tarom suplimentează cursele pe ruta Bucureşti-Suceava şi retur, anunţă preşedintele CJ

Tarom va suplimenta numărul zborurilor pe ruta Bucureşti - Suceava şi retur, începând de la sfârşitul lunii iulie, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Preşedintele administraţiei judeţene a spus că discuţiile purtate la Tarom privind suplimentarea curselor pe relaţia Bucureşti - Suceava şi retur s-au concretizat, în primă fază, cu introducerea a încă trei frecvenţe.

Flutur a precizat că, pentru perioada 31 iulie - 30 octombrie, a fost introdusă cursa de noapte de sâmbătă spre duminică, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 21,45 şi sosire la Suceava la 22,55, iar zborul retur va pleca de la Suceava la ora 5,20 şi va ateriza la Bucureşti la 6,40.

Pentru perioada 29 iulie - 29 octombrie vor fi introduse două zboruri suplimentare în zilele de joi şi vineri, cu plecare de la Aeroportul Otopeni la ora 18,15 şi sosire la Suceava la 19,25, iar cursa retur va decola de la Suceava la 19,50 şi va ateriza la Bucureşti la 21,05.

"Este un lucru bun pentru toţi cei care doresc să viziteze judeţul, având astfel legături mai bune din mai multe ţări. Mai mult, este un lucru bun pentru mediul de afaceri, pentru toţi cei care trebuie să ajungă într-un timp cât mai scurt la Bucureşti", a spus Flutur.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt