Târgu Mureş, invadat de şobolani

Târgu Mureş, invadat de şobolani

După gunoi, şobolanii! N-a fost de ajuns că luni întregi au suportat gunoiul neridicat, acum oamenii din Târgu Mureş au de îndurat şi prezenţa şobolanilor prin oraş. Prin parcuri sau în zonele de joacă, pe străzi şi în scările blocului, rozătoarele vin mereu. Locuitorii disperaţi spun că ultima deratizare a fost făcută în urmă cu doi ani.

Nu suntem într-o zonă mărginaşă, ci în cartierul Tudor, cel mai mare din Târgu Mureş. Spre nemulţumirea oamenilor, şobolanii se plimbă printre masini şi intră chiar într-un bloc. Munţi de gunoaie, tomberoane neridicate cu săptămânile , miros insuportabil. Asta au suportat locuitorii timp de jumătate de an. Şi nici acum problema nu este rezolvată. Iar şobolanii sunt acum o consecinţă previzibilă.

Autorităţiile spun că au început recent deratizarea în Târgu Mureş şi că totul va dura o săptămână. Ultima deratizare a fost făcută în 2020. Iar parcurile, altădată pline de copii, au rămas acum goale. Din cauza rozătoarelor, părinţii se tem să-i mai ducă la joacă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt