Târg de adopții canine la mall - Prima News

Târg de adopții canine la mall

Apetitul românilor pentru adopțiile canine a scăzut drastic în ultima vreme, așa că adăposturile din întreaga țară au ajuns arhipline. Tocmai în acest context, la Suceava a fost organizat un târg în cadrul căruia cei care-și caută un prieten fără grai să-l poată întâlni mai ușor. O bună parte din câinii adăpostului public din oraș și-au găsut asfel un cămin.

A fost agitație mare pe esplanada unui centru comercial din Suceava, acolo unde un grup de oameni cu suflet mare au organizat un târg de adopții pentru căței.

În nicun adăpost de animale din Suceava nu mai e nici un loc liber. Un astfel de târg nu a mai avut loc în oraș de mai bine de 10 ani. Inițiativa a adunat sute de iubitori de animale. O bună parte din căței și-au găsit un stăpân. Unii au plecat acasă chiar și cu câte doi patrupezi. Fiecare persoană care a adoptat un câine a primit și un cadou din parte organizatorilor.

La adăpostul public din Suceava sunt găzduiți în prezent aproape 500 de câini. 380 dintre aceștia au fost aduși de pe străzi, doar anul acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share