Târg de adopţii canine la mall

Târg de adopţii canine la mall

Apetitul românilor pentru adopţiile canine a scăzut drastic în ultima vreme, aşa că adăposturile din întreaga ţară au ajuns arhipline. Tocmai în acest context, la Suceava a fost organizat un târg în cadrul căruia cei care-şi caută un prieten fără grai să-l poată întâlni mai uşor. O bună parte din câinii adăpostului public din oraş şi-au găsut asfel un cămin.

A fost agitaţie mare pe esplanada unui centru comercial din Suceava, acolo unde un grup de oameni cu suflet mare au organizat un târg de adopţii pentru căţei.

În nicun adăpost de animale din Suceava nu mai e nici un loc liber. Un astfel de târg nu a mai avut loc în oraş de mai bine de 10 ani. Iniţiativa a adunat sute de iubitori de animale. O bună parte din căţei şi-au găsit un stăpân. Unii au plecat acasă chiar şi cu câte doi patrupezi. Fiecare persoană care a adoptat un câine a primit şi un cadou din parte organizatorilor.

La adăpostul public din Suceava sunt găzduiţi în prezent aproape 500 de câini. 380 dintre aceştia au fost aduşi de pe străzi, doar anul acesta.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt