Tânărul dispărut în lacul Colibiţa, căutat de două zile

Tânărul dispărut în lacul Colibiţa, căutat de două zile

Continuă căutările tânărului care s-ar fi înecat în apele Lacului Colibiţa. Au trecut mai bine de 48 de ore de când a dispărut în adâncuri, dar trupul său nu a fost găsit.. Autorităţile s-au mobilizat din nou, şi azi, şi au adus scafandri din mai multe judeţe. În zona în care băiatul ar fi fost înghiţit de ape, adâncimea este de şapte metri. Iar asta face ca misiunea să fie extrem de dificilă chiar şi pentru salvatori.

Încă de la primele ore ale dimineţii, pompieri, scafandri, dar şi voluntari au început din nou căutările. Sâmbăta trecută, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, care se aflau în vacanţă, au plecat să se plimbe cu o hidrobicicletă găsită pe malul lacului, fără să poarte veste de salvare. La un moment dat, barca s-a răsturnat şi doar doi dintre ei au reuşit să ajungă la mal. În localitatea Chirileu, satul natal al tânărului dispărut, oamenii sunt şocaţi.

Deşi mai multe echipaje de salvatori îl caută pe băiat, misiunea este dificilă, pentru că în zona în care barca s-a răsturnat apa are şapte metri adâncime.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt