Tânăra ucisă la Iaşi, înmormântată de familie. Suspecul ar fi mers la spital imediat după crimă

Tânăra ucisă la Iaşi, înmormântată de familie. Suspecul ar fi mers la spital imediat după crimă

Presupusul autor al dublei crime de la Iasi a fost prins! Tânărul canadian de origine marocană a fost reţinut la Roma, după ce fusese dat în urmărire internaţională. Între timp, astăzi, tânăra ucisă cu sălbăticie, săptămâna trecută, alături de prietenul ei marocan, a fost înmormântată. Trupul iubitului ei va fi ridicat abia maine de la IML, de familia care vine de la Bruxelles

La casa familiei Burlacu, din Miroslava, au mers să îşi ia un ultim rămas bun de la Ioana Vanesa toţi prietenii, colegii şi vecinii. Modul brutal în care a murit tânăra de 23 de ani i-a afectat pe toti cei care o stiau.

Ioana Vanesa a fost condusă pe ultimul drum în sicriu alb şi îmbrăcată în rochie de mireasă. Necropsia tinerei şi cea a prietenului său marocan a scos la iveală faptul că amândoi au fost ucişi cu o violenţă extremă. Din acest motiv, ancetatorii au vrut să vadă dacă tinerii consumaseră substanţe interzise si petrecerea a luat o turnură tragică.

Oamenii legii au aflat că, după crimă, suspectul canadian de origine marocană s-a dus la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, pentru a-i fi tratată o rană la mână.

După ce a fost la spital, suspectul a părăsit România, fiind dat în urmărire internaţională.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt