Tânără de 17 ani, moartă la sala de forţă

Tânără de 17 ani, moartă la sala de forţă

Sfârşit tragic pentru o tânară de 17 ani din Alba Iulia. Fata a murit în timp ce se antrena la sala de fitness. Purta un costum cu stimulare electrică şi ar fi încercat să ridice o bară care cântărea 20 de kilograme. În ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Era o zi normală pentru Flavia. Se antrena la sala de fitness la care mergea mereu. Martorii spun că a făcut câteva exerciţii cu o bară care cântărea 20 de kilograme. După câteva minute, fata a spus că se simte rău şi că nu mai poate să respire. Flavia a căzut din picioare în faţa prietenilor ei. Patronul sălii de fitness a sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns de urgenţă la faţa locului. Medicii au resuscitat-o minute în şir, din păcate, era deja în stop cardio-respirator. Prietenii şi colegii de la Liceul Horea, Cloşca şi Crişan, acolo unde învăţa, sunt şocaţi.

La intrarea în liceu a fost arborat drapelul în bernă, iar pe hol, colegii Flaviei au depus, lângă fotografia ei, candele şi flori. Pe reţelele de socializare curg mesaje de condoleanţe.

Părinţii nu pot accepta că fiica lor, care era şi sportivă de performanţă, a murit. Antrenorii de fitness spun însă că exerciţiile cu greutăţi trebuie făcute întotdeauna cu ajutorul unui specialist.

Poliţiştii din Alba Iulia au deschis dosar penal, iar cauza exactă a morţii va fi aflată după necropsie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt