Tâlhar periculos căutat de poliţişti

Tâlhar periculos căutat de poliţişti

Poliţiştii din Capitală cer ajutorul cetăţenilor! Un tâlhar care a lovit şi jefuit o femeie este căutat. Imaginile cu el au fost făcute publice astfel încât oricine îl recunoaşte să poată suna la 112. În urma jafului, hoţul s-a ales cu mai multe bunuri de valoare, dar şi cu suma de două mii de lei. Oamenii care îl văd sunt rugaţi să anunţe de urgenţă autorităţile.

Femeia se îndrepta spre casă când, din senin, a fost atacată de un individ. Tocmai voia să intre în blocul în care locuia când bărbatul a tras cu putere de geantă. Victima, în vârstă de 78 de ani, s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt.

A primit îngrijiri la spital şi apoi a stat de vorbă cu poliţiştii. Le-a spus că în geantă avea mai mai multe bunuri de valoare, dar şi două mii de lei. Experţii criminalişti spun că cel mai propabil tâlharul a acţionat în urma unui pont.

Victimele în cazul unor astfel de infracţiuni sunt filate atent înainte de comiterea faptei. Chiar dacă atacul a fost suprins de camerele de supraveghere, poliţiştii nu au reşit să îl identifice pe tâlhar.

De la debutul pandemiei, numărul jafurilor comise cu violenţă a crescut considerabil. Masca de protecţia a devenit un instrument din comun în arsenalul hoţilor. Doar în cursul anului trecut, poliţiştii au documentat 2.400 de tâlhării.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt