Sute de turişti aşteptaţi pe litoral de Paşte

Sute de turişti aşteptaţi pe litoral de Paşte

Vremea de primavară i-a scos pe constănţeni pe malul mării în ciuda brizei răcoroase. Au fost doar 13 grade însa chiar şi-aşa împătimţii mării au admirat-o şi s-au fotografiat cu ea. Hotelierii se pregătesc zilele acestea pentru că aşteaptă câteva sute de turişti în minivacanţa de Paşte. Eforie Nord este staţiunea cea mai căutată.

Este o primavara capricioasa pe Litoral insa chiar si asa turistii si localnicii au iesit la malul mării. Faleza Cazinoului si plaja Modern s-au animat la orele pranzului, cu plimbaretii imbracati cu geci destul de groase.

Pentru minivacanţa de Paşte, hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale care includ mese tradiţionale, cu ouă roşii, cozonac, preparate din carne de miel, proţap. Nu lipsesc activităţile de divertisment pentru copii şi adulţi.

Sunt şi oferte mai ieftine. De exemplu la o vilă de trei stele din Eforie, tarifele pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru doua persoane, doar pentru cazare. Pachetele de 3 nopti sunt cele mai vandute. Vor fi deschise câteva zeci de hoteluri, mai ales cele care au centre SPA şi zone de relaxare, cele mai multe la Eforie Nord şi Mamaia. Reprezentanetele sexului frumos sunt asteptate cu răsfăţ pe masură.

Si vecinii bulgari s-au pregatit. Hotelurile de trei si patru stele din Nisipurile de Aur au o oferta pentru Paşti pe care o pastreaza si-n aprilie şi mai.

Nu numai hoteluri, ci şi baruri, terase, restaurante şi cluburi vor fi deschise la jumătatea lunii aprilie. Oficial, vacanţa de Paşte ţine patru zile şi este cuprinsă între 14 şi 17 aprilie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt